Sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin grinsot.si.

Kajenje resno škoduje vam in ljudem okoli vas.

Vse za vaš zelenjavni in zeliščni vrtiček, indoor gojenje, hidroponika...GROWSHOP

0 - Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Skupaj za plačilo: 0,00 €

Bio Nova BN Zym 1l

Bio Nova BN Zym 5l

Bio Nova BN Zym je izdelek, kateri povrne hranila iz substrata, razgrajuje odmrle korenine in nakopičene mineralne soli, ter jih pretvori v hranila, ki ga lahko uporabijo vaše rastline.

cena: 103,00 €

AKCIJA 51,50 €


BN Zym iz podjetja Bio Nova je gnojilo na osnovi encimov, katero poskrbi, da se v mediju za gojenje, sprostijo vsa hranila. BN Zym se uporablja tudi za oživitev, že rabljenih substratov, katerega zmešamo 30 % novega substrata.

Bio Nova BN Zym

BN Zym skrbi za razkroj starih korenin ter starih mineralnih soli, katere preoblikuje v rastlini dostopna hranila. Encimi bodo obnovili medija za gojenje in tudi korenine, ki so bile zabite z mineralnimi snovmi. BN Zym, bo naredil, kar najbolje naredijo encimi, razgradil bo mrtva tla, stare korenine in organske ostanke ter jih spremenil v sladkorje za hranjenje rastlin. In to enako počne tudi z ostanki gnojil, ki jih rastline niso absorbirale.

Bio Nova BN Zym Lastnosti

Z uporabo BN Zym od podjetja Bio Nova, boste očistili svoj substrat soli in vaše rastline bodo bolj zdrave. To povzroči, da substrat vpije malo več vode in povleče kisik v korenine, ko rastline zalivate. Substrat bo bolj polen kisika, in to je razkošje, ki ga bodo vaše rastline vesele in bo zagotovo izboljšal vaš pridelek. Uporablja se lahko v kombinaciji z gnojili katere koli blagovne znamke. Vendar v kombinaciji z izdelki Bio Nova, bo vaš pridelek neverjetno obilen. Za popolno strokovno gnojenje vaših rastlinah lahko uporabite preprosto tabelo gnojenja, ki jo nudi proizvajalec Bio Nova.

Zagotavlja

Izboljšanje kvalitete zemlje

Razgradnjo odmrlih korenin

Razgradnjo postanih mineralnih soli

Več kisika v substratu

Nastanek sladkorjev za boljšo rast rastlin

Obnovo korenin

Sestava

NPK 0-0-0

0,25% Vodotopni kelirani EDTA mangan
Pektinaza
Amilaza
Celulaza

Kako uporabljati

Dodajte 0,3 ml na 1 liter za rastline, ki se gojijo v zemlji in kokosu, od tretjega tedna cvetenja, ker bodo korenine v tej točki že poškodovane.
Dodajte 0,5 ml na 1 liter za rastlinam v Hydro (hidroponiki) ali NFT (Nutrient film technique), tehnika hranilnega filma.

Dodajte 0,3 ml na liter v rastlinah, ki se gojijo v tleh in kokosu, od tretjega tedna cvetenja, ker bodo korenine že poškodovane s to točko.
Dodajte 0,5 ml na liter rastlinam v Hydro ali Nft, v enakem obdobju kot pri tleh ali če vidite, da so korenine poškodovane, da jih obnovite.