Sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin grinsot.si.

Kajenje resno škoduje vam in ljudem okoli vas.

Vse za vaš zelenjavni in zeliščni vrtiček, indoor gojenje, hidroponika...GROWSHOP

0 - Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Skupaj za plačilo: 0,00 €

Bio Nova The Missing Link 250 ml

Bio Nova The Missing Link 250 ml

The Missing Link je posebno tekoče gnojilo, katero s pomočjo esencialnih koloidnih elementov poskrbi za povečanje odpornosti vaših rastlin, saj rastline lažje pridejo do hranil in jih tudi bolje izkoristijo.

cena: 23,50 €

AKCIJA 11,75 €


The Missing Link španskega proizvajalca Bio Nova je gnojilo, katero pomaga vašim rastlinam povečati svojo naravno obrambo. Mešanica esencialnih koloidnih elementov, katera bo znatno izboljšala in povečala vaš pridelek ter splošno zdravje rastlin.

The Missing Link Bio Nova

The Missing Link je mešanica esencialnih koloidnih elementov, posebej primernih za življenjski cikel rastlin konoplje. Z njim pomagate svojim rastlinam, da povečajo svojo naravno obrambo ter povečajo količino pridelka. Poveča se tudi koreninski sistem in vegetativni razvoj vaših rastlin, zaradi česar so vaše rastline močne in odporne na stres in škodljivce.

Bio Nova The Missing Link - Lastnosti

Rastline potrebujejo naravno obrambo, da se zaščitijo pred napadi plenilcev in neprijetnim vremenom, zaščitijo pa se tudi pred pomanjkanjem ali presežkom hranilnih snovi.

The Missing Link je revolucionarni izdelek, ki dodaja v zemljo kompleksne koloidne molekule, ki delujejo kot povezava ("link") med hranili in celicami vaših rastlin. Na ta način The Missing Link izboljša njihovo absorpcijo in transport hranilnih snovi iz korenin do listov in cvetov.

Z The Missing Link podjetja Bio Nova, boste svoj rastlino okrepili z mešanico kompleksnih elementov, ki odpravljajo pomanjkljivosti, katere se pojavijo v življenjskem ciklu vseh živih bitij. To je revolucionarna mešanica za gojenje konoplje katera izboljša pridelek vseh pridelovalcev konoplje, ki so poskusil. The Missing Link v kombinaciji z BN X-CeL vam prinese vrhunske rezultate. Vsi učinki, ki ga ima The Missing Link na vašo rastlino, bodo pozitivni.

Zagotavlja

povečanje obrambne sposobnosti rastlin

povečanje absorpcije hranil iz zemlje

izboljšanje transporta hranil iz korenin v liste in cvetove

varuje rastline pred premalo ali preveč hranili

uporablja se za zalivanje in tudi foliarno (škropljenje gnojila po listih)

Uporaba

Zmešajte 2 ml / L vode in jo tedensko uporabite za zalivanje od prvega tedna cvetenja do konca rasti.
Zmešajte 0,5 ml / L, če gojite v hidroponiki, ali če ga uporabljate pri vseh zalivanjih.
Za foliarno uporabo uporabite 1 ml / L in razpršite na listih pri nizki svetlobi. Prekomerno škropljenje s foliarno raztopino je skoraj nemogoče.

Sestava

0,25% železa, topnega v vodi