Naročila na tel.: 040/950-352 ali na e-mail: info@grinsot.si         

Vse za vaš zelenjavni in zeliščni vrtiček, indoor gojenje, hidroponika...GROWSHOP

0 - Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Skupaj za plačilo: 0,00 €

Biobizz Alg A Mic 1L

Biobizz Alg A Mic 1L

Več pogledov

17,16 €

Hiter pregled

Biobizz Alg-A-Mic je dodatek za oživitev rastlin, izdelan iz visoko kakovostnega koncentrata organskih morskih alg. Alg-A-Mic pomaga rastlinam v primeru prekomernega hranjenje, pomankanje hranil, boleznih , škodljivcih, temperaturnih nihanj in vlage. Spodbuja absopcijo kloforila in tako zagotavlja zdrave ter zelene liste. Zmanjšanje stresa na vaših rastlinah sprosti več energije, ki jo lahko rastline preusmerijo v hitrejšo rast in večje donose.

Opis izdelka

Biobizz Alg-A-Mic je dodatek za oživitev rastlin, izdelan iz visoko kakovostnega koncentrata organskih morskih alg. Alg-A-Mic pomaga rastlinam v primeru prekomernega hranjenje, pomankanje hranil, boleznih , škodljivcih, temperaturnih nihanj in vlage. Spodbuja absopcijo kloforila in tako zagotavlja zdrave ter zelene liste. Zmanjšanje stresa na vaših rastlinah sprosti več energije, ki jo lahko rastline preusmerijo v hitrejšo rast in večje donose.

Lastnosti:

  • Ekološki aditiv za bolj zdravo rast in zaščito rastlin
  • Poskrbi za živahno zeleno listje
  • Poveča odpornost na bolezni in poškodbe
  • Morske alge se v kmetijstvu in medicini uporabljajo na tisoče let
  • Visoka vsebnost mikro elementov, hormonov, amino kislin in vitaminov
  • Zaradi nizke vrednosti NPK ga je nemogoče predozirati

Navodila za uporabo:

  • AlgA Mic ni gnojilo. Je Bio spodbujevalec, ki se ga uporablja skupaj z ostalimi gnojili
  • Kot razpršilo se lahko uporablja v vseh rastnih okoljih, ne glede na podlago. Ker pa gre za organski proizvod je pri zalivanju najbolj učinkovit v prsti.
  • Uporablja se skozi celotno življensko obdobje rastline
  • Redno zalivanje (2-5ml na 1L vode) ali foliarno škropljenje (1-3ml na 1L vode)

O podjetju Biobizz®

Od posaditve semena do nabiranja pridelka, Biobizz® je vodilni na svojem področju, ko gre za okolju prijazno kultivacijo. Zemlja za lončnice, tekoča gnojila, ojačevalci substrata - Biobizz® izdeluje ogromen izbor 100% bioloških izdelkov za vse vrste rastlin. Že od svojega začetka, ki sega do leta 1992, Biobizz® pomaga ljudem gojiti uspešno in ekološko, brez zemlji škodljivih kemikalij.

Zeleno razmišljanje

Filozofija podjetja je čista in preprosta: biti ekološko ozaveščen in narediti ekološko pridelovanje rastlin dostopno vsem, brez, da bi pri tem ostali negativni vplivi na okolje.