Vse za vaš zelenjavni in zeliščni vrtiček, indoor gojenje, hidroponika...GROWSHOP

0 - Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Skupaj za plačilo: 0,00 €

Biobizz Coco Mix 50L

Biobizz Coco Mix 50L

Biobizz Coco Mix je 100% organski substrat iz kokosovih vlaken in je verjetno najboljši tovrstni substrat na trgu. Kokosova vlakna so v vrtnarstvu vse bolj priljubljena saj zagotavljajo odlično zračnost, drenažo in absorpcijo hranil. "Coco coir" kokosova vlakna so pravzaprav stranski proizvod v industriji kokosa in so se izkazala za idealen medij pri kultivaciji rastlin. Biobizz kokosova vlakna lahko uporabimo samostojno, namesto kamene volne v hidroponiki ali pa jih uporabimo kot dodatek k prsti. Odlično se obnesejo v kombinaciji s perlitom ali glinoporjem.
15,25 €

Biobizz Coco Mix je 100% organski substrat iz kokosovih vlaken in je verjetno najboljši tovrstni substrat na trgu. Kokosova vlakna so v vrtnarstvu vse bolj priljubljena saj zagotavljajo odlično zračnost, drenažo in absorpcijo hranil. "Coco coir" kokosova vlakna so pravzaprav stranski proizvod v industriji kokosa in so se izkazala za idealen medij pri kultivaciji rastlin. Biobizz kokosova vlakna lahko uporabimo samostojno, namesto kamene volne v hidroponiki ali pa jih uporabimo kot dodatek k prsti. Odlično se obnesejo v kombinaciji s perlitom ali glinoporjem.

Lastnosti:

 

  • odlična drenaža in absorpcija hranil
  • izjemna zračnost - več kisika za rastline
  • funkcija zadrževanja vlage (kot npr. vermikulit) - manj zalivanja
  • primerno za namakalne sisteme
  • za notranje in zunanje gojenje
  • nizka teža in volumen
  • pH: 5-6
  • Količina: 50L

 

O podjetju Biobizz®

Od posaditve semena do nabiranja pridelka, Biobizz® je vodilni na svojem področju, ko gre za okolju prijazno kultivacijo. Zemlja za lončnice, tekoča gnojila, ojačevalci substrata - Biobizz® izdeluje ogromen izbor 100% bioloških izdelkov za vse vrste rastlin. Že od svojega začetka, ki sega do leta 1992, Biobizz® pomaga ljudem gojiti uspešno in ekološko, brez zemlji škodljivih kemikalij.

Zeleno razmišljanje

Filozofija podjetja je čista in preprosta: biti ekološko ozaveščen in narediti ekološko pridelovanje rastlin dostopno vsem, brez, da bi pri tem ostali negativni vplivi na okolje.

Biobizz Coco Mix je 100% organski substrat iz kokosovih vlaken in velja trenutno za najboljšega na trgu. Kokosova vlakna so v vrtnarstvu vse bolj priljubljena saj zagotavljajo odlično zračnost, drenažo in absorpcijo hranil in se uporabljajo v hidroponiki ali pa kot dodatek k prsti. "Coco coir" kokosova vlakna so pravzaprav stranski proizvod v industriji kokosa in so se izkazala za idealen medij pri kultivaciji rastlin.