Sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin grinsot.si.

Kajenje resno škoduje vam in ljudem okoli vas.

Vse za vaš zelenjavni in zeliščni vrtiček, indoor gojenje, hidroponika...GROWSHOP

0 - Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Skupaj za plačilo: 0,00 €

Biobizz Coco Mix 50L

Biobizz Coco Mix 50L

Biobizz Coco Mix je 100% organski substrat iz kokosovih vlaken in je verjetno najboljši tovrstni substrat na trgu. Kokosova vlakna so v vrtnarstvu vse bolj priljubljena saj zagotavljajo odlično zračnost, drenažo in absorpcijo hranil. "Coco coir" kokosova vlakna so pravzaprav stranski proizvod v industriji kokosa in so se izkazala za idealen medij pri kultivaciji rastlin. Biobizz kokosova vlakna lahko uporabimo samostojno, namesto kamene volne v hidroponiki ali pa jih uporabimo kot dodatek k prsti. Odlično se obnesejo v kombinaciji s perlitom ali glinoporjem.

cena: 16,02 €

AKCIJA 14,42 €


Biobizz Coco Mix je 100% organski substrat iz kokosovih vlaken in je verjetno najboljši tovrstni substrat na trgu. Kokosova vlakna so v vrtnarstvu vse bolj priljubljena saj zagotavljajo odlično zračnost, drenažo in absorpcijo hranil. "Coco coir" kokosova vlakna so pravzaprav stranski proizvod v industriji kokosa in so se izkazala za idealen medij pri kultivaciji rastlin. Biobizz kokosova vlakna lahko uporabimo samostojno, namesto kamene volne v hidroponiki ali pa jih uporabimo kot dodatek k prsti. Odlično se obnesejo v kombinaciji s perlitom ali glinoporjem.

Lastnosti:

 

  • odlična drenaža in absorpcija hranil
  • izjemna zračnost - več kisika za rastline
  • funkcija zadrževanja vlage (kot npr. vermikulit) - manj zalivanja
  • primerno za namakalne sisteme
  • za notranje in zunanje gojenje
  • nizka teža in volumen
  • pH: 5-6
  • Količina: 50L

 

O podjetju Biobizz®

Od posaditve semena do nabiranja pridelka, Biobizz® je vodilni na svojem področju, ko gre za okolju prijazno kultivacijo. Zemlja za lončnice, tekoča gnojila, ojačevalci substrata - Biobizz® izdeluje ogromen izbor 100% bioloških izdelkov za vse vrste rastlin. Že od svojega začetka, ki sega do leta 1992, Biobizz® pomaga ljudem gojiti uspešno in ekološko, brez zemlji škodljivih kemikalij.

Zeleno razmišljanje

Filozofija podjetja je čista in preprosta: biti ekološko ozaveščen in narediti ekološko pridelovanje rastlin dostopno vsem, brez, da bi pri tem ostali negativni vplivi na okolje.

Biobizz Coco Mix je 100% organski substrat iz kokosovih vlaken in velja trenutno za najboljšega na trgu. Kokosova vlakna so v vrtnarstvu vse bolj priljubljena saj zagotavljajo odlično zračnost, drenažo in absorpcijo hranil in se uporabljajo v hidroponiki ali pa kot dodatek k prsti. "Coco coir" kokosova vlakna so pravzaprav stranski proizvod v industriji kokosa in so se izkazala za idealen medij pri kultivaciji rastlin.