Naročila na tel.: 040/950-352 ali na e-mail: info@grinsot.si         

Vse za vaš zelenjavni in zeliščni vrtiček, indoor gojenje, hidroponika...GROWSHOP

0 - Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Skupaj za plačilo: 0,00 €

Biobizz Starters Pack

Biobizz Starters Pack

Več pogledov

66,11 €

Hiter pregled

Biobizz Starters Pack - komplet gnojil in dodatkov za vse tiste, ki želite gojiti organsko in na okolju prijazen način. Komplet, ki vsebuje vse kar potrebujete od ukoreninjanja, rasti in cvetenja rastline. Primerno tako za začetnike kot tudi za izkušene pridelovalce. Samo sledite priloženemu programu in nagrajeni boste z izjemno kakovostnim pridelkom!

Opis izdelka

Biobizz Starters Pack - set gnojil in dodatkov za vse tiste, ki želite gojiti organsko in na okolju prijazen način. Komplet, ki vsebuje vse kar potrebujete od ukoreninjanja, rasti in cvetenja rastline. Primerno tako za začetnike kot tudi za izkušene pridelovalce. Samo sledite priloženemu programu in nagrajeni boste z izjemno kakovostnim pridelkom!

Set vključuje:

  • 1x Biobizz Bio Bloom: 1000ml 
  • 1x Biobizz Bio Grow: 1000ml 
  • 1x Biobizz Top Max: 500ml 
  • 1x Biobizz Bio Heaven: 250ml
  • 1x Biobizz Root Juice: 250ml
  • Kemični svinčnik, merilna posoda (55ML) in okrasni magnet
  • Navodila in informacije o izdelku

Biobizz Bio Bloom je tekoče organsko gnojilo za cvetenje rastlin, ki vsebuje majhno količino dušika in dovolj fosforja ter kalija, da zagotovi bujno cvetenje. To popolnoma naravno gnojilo bo poskrbelo za obilen pridelek odlične kakovosti.

Biobizz Bio Grow je tekoče organsko gnojilo, ki zagotavlja vsa hranila, ki jih rastline potrebujejo skozi obdobje rasti. Narejeno je na osnovi 100% nizozemskega ekstrakta rdeče pese, znanega kot melasa. Za bujno in zdravo rast vaših rastlin!

Biobizz Bio Heaven je posebej formuliran stimulator za rast rastlin, ki vsebuje skrbno izbrane biološke stimulante, kot so aminokisline. Te so osnovni gradniki beljakovin in encimov, ki so bistvenega pomena za pravo strukturo rastlin in njihovo presnovo.

Biobizz Root Juice je povsem naraven in 100% organski stimulator korenin, ki zagotavlja hitro in zdravo rast koreninskega sistema ter spodbuja biološko življenje v tleh. Posebej zasnovan za ekološko pridelavo. Poleg spodbujanja biološke aktivnosti, Root Juice tudi pospeši absorpcijo hranil koreninskega sistema.Zaradi tega je primeren za uporabo skozi celotno rastno obdobje rastline in ne le za ukoreninjanje potaknjencev.

O podjetju Biobizz®

Od posaditve semena do nabiranja pridelka, Biobizz® je vodilni na svojem področju, ko gre za okolju prijazno kultivacijo. Zemlja za lončnice, tekoča gnojila, ojačevalci substrata - Biobizz® izdeluje ogromen izbor 100% bioloških izdelkov za vse vrste rastlin. Že od svojega začetka, ki sega do leta 1992, Biobizz® pomaga ljudem gojiti uspešno in ekološko, brez zemlji škodljivih kemikalij.

Zeleno razmišljanje

Filozofija podjetja je čista in preprosta: biti ekološko ozaveščen in narediti ekološko pridelovanje rastlin dostopno vsem, brez, da bi pri tem ostali negativni vplivi na okolje.