Auto Northern Light

Northern Light semena

100% Indica, ki je cenjena predvsem zaradi smolnatih bul, ki jih proizvede. Hitro-cvetoča in vzdržljiva v rasti, torej odporna na okolje, je idealna na spremembe in šoke. Zaželjena je predvsem zato, ker je hitro rastoča in visoko-cvetoča rastlina. Torej raste hitro in zelo zacveti. V kombinaciji z dejstvi, da je autoflowering in feminized, pa je to idealno za pridelavo. Je smolnata, precej prijetna na otip J, zraste pa ji predvsem osrednje steblo (v bulo) in ostala relativno precej razvejana stebla.

Ena izmed najbolj slavnih vrst semen marihuane na svetu. V glavnem gre za vrsto indica, ki se je v 70-ih gojila v ZDA iz vrste Afghani.

Verjetno auto northern light ni le najbolj slavna temveč tudi najbolj uporabljana vrsta semena konoplje, saj je kmalu po tem, ko je prišla iz ZDA na nizozemsko, postala najbolj uporabljana vrsta za indoor gojenje. Sproti oz. skozi leta so jo prilagajali, tako da je postajala vedno bolj izpopolnjena za indoor gojenje.

Čeprav je auto northern light ustvarjeno (in idealna) za indoor gojenje, pa je primerna in dobra tudi za outdoor gojenje. Vsakdo, ki uporablja semena za outdoor gojenje se zaveda prednosti, ki jih predstavlja auto Northern Light. Prva prednost je »autoflowering«, saj je čas pomemben, ker povečuje tveganje, po drugi strani pa povečuje dobiček in se ne ozira na okolje. Iz semena auto Northern Light tako lahko skoraj takoj pričakujete cvetenje (v nekaj tednih, kot pri vseh auto flowering semenih), v 9-10 tednih pa je primerna za žetev. Idealno je torej uporabiti več semen.

Žetev pa, vsaj kot pravijo, je radodarna, celo ena najbolj donosnih v primerjavi z ostalimi semeni marihuane. Zraste do višine 90 cm, včasih tudi do 120 cm, torej je glede na čas, kar visoka, predvsem glede na to, da gre za autoflowering. V Španiji naj bi pri outdoor gojenju nekatere dosegle do 200 g pridelka, čeprav je v povprečju pričakovati 90 g od žetve.

Naš izdelek Auto Northern Light prinaša:

  • Genetika: NL x Indica/sativa x ruderalis
  • Spol; feminizirana in autoflowering
  • Žetev: 70 – 200 g/rastlino
  • Višina: 90 – 120 cm
  • Čas žetve: 70 dni