Sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin grinsot.si.

Kajenje resno škoduje vam in ljudem okoli vas.

Vse za vaš zelenjavni in zeliščni vrtiček, indoor gojenje, hidroponika...GROWSHOP

0 - Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Skupaj za plačilo: 0,00 €
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Konopljina semena so semena katera nastanejo na ženski rastlini konoplje. Za to da semena konoplje nastanejo je potrebna tudi moška rastlina konoplje, katera oplodi žensko rastlino konoplje. Pelod iz moške rastline s z vetrom razširi naokrog in ko doseže pestič ženskega cveta, se le ta oplodi in v nekaj tednih izdela konopljino seme.

Preberi vse
Zapisano v Growshop Semena od JamesT
Ob izjemno veliki ponudbi gnojil za konopljo je običajno zelo težko izbrati primernega za našo konopljo. Zato smo se v uredništvu odločili, da vam napišemo predstavitveni članek na temo Biobizz gnojila grinšot. Predvsem se bomo osredotočili na dve esencialni gnojili s katerima bo indijska konoplja rasla res kot konoplja. Ti dve gnojili sta Biobizz Bio Grow in Bio Bloom. Prvo gnojilo, je namenjeno za fazo rasti ali vegetativno fazo življenja rastlin. Drugo Biobizzovo gnojilo pa je gnojilo za spodbujanje cvetenja indijske konoplje. Obe gnojili, sta 100% organski in imata tudi temu primeren ekološki certifikat.Preberi vse
Zapisano v Growshop od JamesT

Če se ukvarjate z ekološkim gojenjem rastlin, morate spoznati podjetje Biobizz, katero je vodilni proizvajalec ekoloških gnojil in substratov. Njihova paleta izdelkov vsebuje zemljo v vrečah za sajenje, tekoča gnojila ter izboljševalce substrata. Podjetje deluje že od leta 1992 in z njihovimi gnojili ljudje gojijo različne rastline..

Preberi vse
Zapisano v Growshop Growbox od JamesT

Za gojenje rastlin pod umetno svetlobo uporabljamo šotor za gojenje growbox. To je poseben šotor, namenjen gojenju rastlin v zaprtih prostorih, kateri nudi ugodne pogoje za gojenje. V njemu lahko lažje nadziramo temperaturo, vlago in količino svetlobe, katero rastline dobijo. Nadzor nad pogoji gojenja v growbox-u vam lahko omogoči večji in bolj kvaliteten pridelek.

Preberi vse
Zapisano v Growshop Growbox od JamesT

V današnji blog objavi, si bomo ogledali kako poteka vzgoja rastlin pod umetno svetlobo, kar je v zadnjem času postalo trend. Vzgoja pod umetno svetlobo, pomeni da rastline gojimo v zaprtem prostoru. Gojenje rastlin pod umetno svetlobo je precej podobno vzgoji rastlin na prostem. Razlika je le v temu da lahko z gojenjem v zaprtem prostoru vplivamo na kar nekaj faktorjev. Ti faktorji so naslednji:

Preberi vse
Zapisano v Growshop od JamesT

Večno vprašanje kdaj konoplja dozori, pesti vsakega kmetovalca indijske konoplje. Ali naj gledam laske (beri pestiče) ali naj gledam trihome, to zanima vse pridelovalce indijske konoplje. V nadaljevanju članka bomo razložili, kako vemo kdaj je konoplja zrela. Za bolj detajlno oceno, kdaj je konoplja zrela, se moramo vprašata ali želimo konopljo gojiti na prostem (outdoor) ali v zaprtem prostoru (indoor). To je zelo pomembno dejstvo, saj določa kdaj je konoplja zrela.

Preberi vse
Zapisano v Growshop Growbox od JamesT

Indijska konoplja je rastlina, katera v osnovi raste v 3 fazah rasti. V teh fazah se uporabljajo različna gnojila za indijsko konopljo.

Faze razvoja indijske konoplje delimo na:

  • faza ukoreninjenja
  • faza rasti ali vegetativna faza
  • faza cvetenja
Preberi vse
Zapisano v Growshop od JamesT
Headshop je trgovina, ki ponuja izdelke za uživanje konoplje in tobaka. Ponudba headshop trgovin obsega vse od revij in knjig, glasbe, do oblek in izdelkov za opremo doma.Preberi vse
Značke:
Zapisano v Growshop od Martin M.
Kako pridobiti semena konoplje brez da bi oprašili celotno rastlino in kdaj so semena konoplje zrela.Preberi vse
Značke:
Zapisano v Growshop Semena od Martin M.
Kaj je growbox, v čem so prednosti gojenja v growboxu in kako izbrati pravi growbox za gojenjePreberi vse
Značke:
Zapisano v Growshop od Martin M.
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3