Naročila na tel.: 040/950-352 ali na e-mail: info@grinsot.si         

Vse za vaš zelenjavni in zeliščni vrtiček, indoor gojenje, hidroponika...GROWSHOP

0 - Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Skupaj za plačilo: 0,00 €
na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Če se ukvarjate z ekološkim gojenjem rastlin, morate spoznati podjetje Biobizz, katero je vodilni proizvajalec ekoloških gnojil in substratov. Njihova paleta izdelkov vsebuje zemljo v vrečah za sajenje, tekoča gnojila ter izboljševalce substrata. Podjetje deluje že od leta 1992 in z njihovimi gnojili ljudje gojijo različne rastline..

Preberi več...
Zapisano v Growshop Growbox od JamesT

Za gojenje rastlin pod umetno svetlobo uporabljamo šotor za gojenje growbox. To je poseben šotor, namenjen gojenju rastlin v zaprtih prostorih, kateri nudi ugodne pogoje za gojenje. V njemu lahko lažje nadziramo temperaturo, vlago in količino svetlobe, katero rastline dobijo. Nadzor nad pogoji gojenja v growbox-u vam lahko omogoči večji in bolj kvaliteten pridelek.

Preberi več...
Zapisano v Growshop Growbox od JamesT

V današnji blog objavi, si bomo ogledali kako poteka vzgoja rastlin pod umetno svetlobo, kar je v zadnjem času postalo trend. Vzgoja pod umetno svetlobo, pomeni da rastline gojimo v zaprtem prostoru. Gojenje rastlin pod umetno svetlobo je precej podobno vzgoji rastlin na prostem. Razlika je le v temu da lahko z gojenjem v zaprtem prostoru vplivamo na kar nekaj faktorjev. Ti faktorji so naslednji:

Preberi več...
Zapisano v Growshop od JamesT

Večno vprašanje kdaj konoplja dozori, pesti vsakega kmetovalca indijske konoplje. Ali naj gledam laske (beri pestiče) ali naj gledam trihome, to zanima vse pridelovalce indijske konoplje. V nadaljevanju članka bomo razložili, kako vemo kdaj je konoplja zrela. Za bolj detajlno oceno, kdaj je konoplja zrela, se moramo vprašata ali želimo konopljo gojiti na prostem (outdoor) ali v zaprtem prostoru (indoor). To je zelo pomembno dejstvo, saj določa kdaj je konoplja zrela.

Preberi več...
Zapisano v Growshop Growbox od JamesT

Indijska konoplja je rastlina, katera v osnovi raste v 3 fazah rasti. V teh fazah se uporabljajo različna gnojila za indijsko konopljo.

Faze razvoja indijske konoplje delimo na:

  • faza ukoreninjenja
  • faza rasti ali vegetativna faza
  • faza cvetenja
Preberi več...
Zapisano v Growshop od JamesT
Headshop je trgovina, ki ponuja izdelke za uživanje konoplje in tobaka. Ponudba headshop trgovin obsega vse od revij in knjig, glasbe, do oblek in izdelkov za opremo doma.Preberi več...
Značke:
Zapisano v Growshop od Martin M.
Kako pridobiti semena konoplje brez da bi oprašili celotno rastlino in kdaj so semena konoplje zrela.Preberi več...
Značke:
Zapisano v Growshop Semena od Martin M.
Kaj je growbox, v čem so prednosti gojenja v growboxu in kako izbrati pravi growbox za gojenjePreberi več...
Značke:
Zapisano v Growshop od Martin M.
Najbolj preprost način indoor gojenja je seveda v loncih s prstjo. Je tudi okolijsko najbolj neoporečen. Hidroponsko gojenje je nekoliko bolj zapleteno, a ima določene prednosti.Preberi več...
Zapisano v Growshop Growbox od Martin M.
Za hitro in kakovostno gojenje je pomembno doseči pravo temperaturo in mešanico zraka, da rastline niso prevroče, prehladne ali prevlažne. Če so prevroče, potem ne prejmejo dovolj kisika, potem se začno rositi in izgubljati barvo.Preberi več...
Zapisano v Growshop Growbox od Martin M.
na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3