jack herer

Ameriški aktivist, ki se je boril za dekriminalizacijo in legalizacijo konoplje v ZDA, Jack Herer, je znan tudi kot »Emperor of hemp«, a je verjetno znan manj kot vrsta konoplje, ki se po njem imenuje. Preberite si več o njegovem delu v njegovi knjigi Konoplja kanabis, rastlina, ki bi lahko reševala planet.

Jack Herer kot vrsta, je nastal na nizozemskem v 90-ih, od koder so ga dobavljali tudi lekarnam, v medicinske namene seveda. Sorta je prejela mnogo nagrad, predvsem zaradi kakovosti in moči. Goji se jo tako zunaj, v toplejših podnebnih razmerah, kot indoor. V slednjem primeru obrodi v 50-70 dneh.

Jack Herer je v glavnem vrste sativa, gre pa za mešanico med vrsto Haze, Northern Lights in Shiva Skunk, kot jo je v osnovi naredil Sensi seeds v želji, da bi ohranil vse, to je učinek na posameznika v kombinaciji smolnatostjo, ki je značilna za vrste indica.

Uporabniki jo opisujejo kot vrsto, ki ohrani jasno glavo, dobro počutje in kreativnost.

V BulkSeedBank smo ustvarili dve vrsti in pri obeh smo se zavedali prednosti Jack Herer, zato smo jih ne le ohranili temveč združili z zahtevami po feminiziranih semenih in autoflowering semenih.

Feminized Jack Herer

jack herer

Feminiziran Jack herer, Jack Hair po naše je mešanica Skunk, Northern Lights in Haze. Torej v glavnem še vedno sativa, feminizirana, s topnjo THC 20%. Čas cvetenja je 8-9 tednov, predviden mesec žetve pa je oktober.

Auto Jack Herer

auto jack herer

Auto Jack Herer pa ima genetiko Jack Herer in Lowrider. Je Feminiziran in autoflowering. Obljubljamo pridelek med 40 – 100 g na bilko, ki zraste do višine 40 – 90 cm. Piželi jo boste v 75 dneh.

Viri slik: 

marijuana.com

bulkseedbank.org