gojenje konoplje indoor - za začetnike

Gojenje konoplje postaja vedno lažje, saj je vedno bolje prilagojeno začetnikom in tudi tistim, ki želijo imeti s tem čim manj dela. Če si včasih hotel kaj vzgojiti si moral v Avstrijo, še celo kam dlje, po opremo, semena ipd., nasvetov nisi dobil, obenem pa si bil ena redkih tarč, približno kot v komadu "Mario Špinel". Vsi so te ločili od "normalnih" ostalih. Danes ni več tako.

Kdor goji ima na svoji strani tako tehnologijo za praoizvodnjo, kot tehnologijo, ki razvija semena, ki so zelo dovršena in prilagojena gojenju na količino. Obenem pa s porastom "indoor" gojenja v urbanih območjih tisti, ki gojijo konopljo postajajo vedno težje izsledljivi, saj raste število takih, ki indoor gojenje prakticirajo za gojenje solate, začimb, čilija in drugih vrst. Kako vzgojiti kot začetnik? V tem poglavju najdete podatke o našem vodiću za indoor gojenje, ki vam bo posredoval osnovne informacije o gojenju konoplje.

 V vodiču smo zbrali osnove gojenja, od tega, kako izbrati prava semena in naročiti pravo količino, do tega kako organizirati indoor gojenje. Spregovorili smo o tem, kaj je hidroponika, kakšne načine hidroponskega gojenja lahko uporabite, kako je z gnojili, svetlobo, ipd. Naročite ga in pridobite vse informacije, ki jih potrebujete in vam bodo pomagale narediti prve korake v smer indoor gojenja. 

Naroči vodič za indoor gojenje

* indicates required