Sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin grinsot.si.

Kajenje resno škoduje vam in ljudem okoli vas.

Vse za vaš zelenjavni in zeliščni vrtiček, indoor gojenje, hidroponika...GROWSHOP

0 - Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Skupaj za plačilo: 0,00 €

BUBBLEGUM EXTRA

BUBBLEGUM EXTRA

Bubblegum Extra semena konoplje. Sorta, ki izhaja iz Indiane, ZDA, je postala takojšen hit ob prihodu na Nizozemsko. Odlično se obnese ze medicinsko uporabo in meddrugim zmanjšuje stres, anksioznost in bolečino. Učinek je zelo močan in zlahka presenti tiste, ki potrebujejo počitek oz. pshičen oddih. Pogosta sta dva fenotipa. Karakteristike prvega so srednja višina in razvejanost, drugi pa je višji z večjim razmakom med stebli in večja razvejanost. Sorta je primerna za SOG metodo. Zbirateljska semena BUBBLEGUM EXTRA 10 kom.

cena: 30,00 €

AKCIJA 27,00 €


Genetika: Indica
Vrsta: Pretežno Indica
Spol: Feminizirana semena
THC vsebnost: Visoka
Cvetenje indoor: 8-9 tednov
Cvetenje Outdoor: Končano oktobra

Sorta, ki izhaja iz Indiane, ZDA, je postala takojšen hit ob prihodu na Nizozemsko. Odlično se obnese ze medicinsko uporabo in meddrugim zmanjšuje stres, anksioznost in bolečino. Učinek je zelo močan in zlahka presenti tiste, ki potrebujejo počitek oz. pshičen oddih. Pogosta sta dva fenotipa. Karakteristike prvega so srednja višina in razvejanost, drugi pa je višji z večjim razmakom med stebli in večja razvejanost. Sorta je primerna za SOG metodo.

Zbirateljska semena BUBBLEGUM EXTRA

Pozor!! V Republiki Sloveniji je gojenje omenjene rastline še vedno prepovedano! Semena so namenjena izključno v zbirateljske namene. Podjetje Mangor d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.Semen ne prodajamo osebam mlajšim od 18 let.

m mlajšim od 18 let.