Sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin grinsot.si.

Kajenje resno škoduje vam in ljudem okoli vas.

Vse za vaš zelenjavni in zeliščni vrtiček, indoor gojenje, hidroponika...GROWSHOP

0 - Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Skupaj za plačilo: 0,00 €

Način plačila in način dostave

Način plačila in Način dostave sta del Splošnih pogojev poslovanja.

Način plačila

Plačilo z gotovino (prevzem blaga v trgovini).
Plačilo z gotovino po povzetju (ob dostavi pošiljke).
Bančno nakazilo na transakcijski račun - plačilo po predračunu (plačilo pred dostavo pošiljke).
Pridružujemo si pravico, da se časovni rok podaljša, zaradi tehničnih ali drugih napak v postopku. V tem primeru se zavezujemo, da bomo naročnika ustrezno obvestili. Prosimo vas, da nas obvestite, če niste prejeli nobenega obvestila z naše strani in so od nakupa pretekli več kot 3-je delovni dnevi.

1.) Plačilo z gotovino (prevzem blaga v trgovini)

Blago plačate in prevzamete v trgovini Grinšot (v PE Ljubljana ali PE Piran).
2.) Plačilo po povzetju (ob dostavi pošiljke)
Ob dostavi paketa kurirju DPD ali GLS (podjetji, ki se ukvarjata s kurirsko in paketno distribucijo) poravnate znesek nakupa (vrednost izdelkov), poštnine (poštnina znaša 4,00 EUR, nad 50,00 EUR je brezplačna) ter provizijo za prenos denarja.

Provizija za prenos denarja:

Vrednost odkupnine Cena Slovenija v EUR
do 250 0,7
nad 250 do 500 1,5
nad 500 do 1.000 2,8
nad 1.000 do 2.500 5


Ceno za odkupnino (znesek naročenih izdelkov) plača prejemnik pošiljke, ki je tudi plačnik provizije za plačilo odkupnine. Provizijo plačate v primeru naročila po povzetju v vsakem primeru, tudi če je poštnina brezplačna.
Proviziji se lahko izognete le s plačilom po predračunu (bančno nakazilo) ali s plačilom z gotovino v trgovini Grinšot.                                                                                    
Kupec, ki je naročil izdelek in le tega ni prevzel, je obvezen vsa nadaljnja naročila naročati po predračunu in pokriti stroške pošiljanja, ki so nastali zaradi njegovega naročila, katerega ni prevzel. V nasprotnem primeru bodo vsa njegova nadaljnja naročila stornirana.
3.) Bančno nakazilo na podlagi izstavljenega predračuna (plačilo po predračunu)
Pri tovrstni izbiri plačila vam ob zaključku nakupa na vaš email naslov pošljemo vse potrebne podatke za izvršitev bančnega nakazila.
Stroški pri bančnem nakazilu na podlagi plačila po predračunu vključujejo znesek nakupa (vrednost kupljenih izdelkov) in poštnino (poštnina znaša 4,00 EUR, nad 50,00 EUR je brezplačna).

Če želi kupec prejeti naročene artikle čimprej, lahko na elektronski naslov info@grinsot.si pošlje potrdilo o plačilu, v nasprotnem primeru pa takoj, ko ponudnik zasledi nakazilo kupca na transakcijski račun, odpremi blago. Ponudnik se obveže, da bo nakazila spremljal redno in čimbolj ažurno, z interesom hitrega odpošiljanja.

Po prejemu nakazila vas o tem obvestimo in odpošljemo paket. Ker ste znesek nakupa že plačali preko bančnega nakazila, kurirju ob dostavi paketa ne plačate ničesar.
S plačilom po predračunu se izognete plačilu provizije, ki je navedena v točki 2.).

Način dostave

Način dostave je paketna dostava podjetji, ki se ukvarjata s kurirsko in paketno distribucijo DPD ali GLS, kar pomeni, da bo naročilo dostavljeno že naslednji dan ob prejemu obvestila ali dva dni po prejemu obvestila, da je izdelek pripravljen za odpremo.

Če artikla nimamo na zalogi, bo na dostavo treba počakati nekoliko dlje. O zelo dolgi čakalni dobi, vas obvestimo po elektronski pošti.
1.) Stroški dostave
Stroški poštnine se prištejejo k vrednosti nakupa in sicer 4,00 EUR (nad 50,00 EUR je brezplačna). Pri plačilu z gotovino (plačilo po povzetju) pa morate še prišteti plačilo provizije, navedeno v točki 2.).
Ob prejemu dostavljenega blaga boste prejeli tudi originalni račun z vsemi podatki in v skladu s pogoji prodaje, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila.

Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani ponudnika kurirskih storitev ali za poškodovanje embalaže. Kupec naj prejeto blago pregleda takoj in ob morebitnih poškodbah takoj kontaktira ponudnika kurirskih storitev. Prav tako naj takoj kontaktira prodajalca.

Naročene izdelke lahko prevzamete sami v trgovini Grinšot (PE Ljubljana ali PE Piran).

Po dogovoru vam lahko pošiljke v vrednosti nad 50,00 EUR tudi sami dostavimo.