Sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin grinsot.si.

Kajenje resno škoduje vam in ljudem okoli vas.

Vse za vaš zelenjavni in zeliščni vrtiček, indoor gojenje, hidroponika...GROWSHOP

0 - Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Skupaj za plačilo: 0,00 €

Elektrox 125W Grow 6500K

Elektrox 125W Grow 6500K

Varčna CFL sijalka Elektrox 125W Grow 6500K predstavlja cenovno ugodno in enostavno rešitev za vzgojo rastlin. Majhna emisija toplote omogoča, da jo lahko še bolj približate rastlini. Za delovanje ne potrebuje dušilke! Svetloba 6500K je odlična za rast rastlin.

cena: 47,42 €

AKCIJA 40,31 €


Varčna CFL sijalka Elektrox 125W Grow 6500K predstavlja cenovno ugodno in enostavno rešitev za vzgojo rastlin. Majhna emisija toplote omogoča, da jo lahko še bolj približate rastlini. Za delovanje ne potrebuje dušilke! Svetloba 6500K je odlična za rast rastlin.

Lastnosti:

  • Primerna za rast rastlin
  • Nizka poraba energije
  • Sijalko lahko približate rastlini do zelo majhne razdalje, s tem boste izkoristili vsak Lumen
  • Okovje E40
  • Ne potrebuje dušilke za delovanje!

CFL sijalke so varčnejše od močnejših HID žarnic (MH, HPS …) in so priporočljive za začetnike saj so cenovno zelo ugodne, varčne in ne proizvedejo visokih temperatur, zaradi česar so primerne tudi za vzgojo rastlin na majhnih prostorih. Zaradi nižje temperature so tudi varnejše za uporabo in hkrati ne potrebujejo pretiranega prezračevanja oz. hlajenja.

Primerne so za začetnike, za vzgojo na majhnih prostorih (npr. pc ohišje ipd.) in tiste, ki ne želijo veliko zapraviti za vzgojo majhnega števila rastlin. Prav tako se uporabljajo za vzgojo klonov, vegetativno fazo ali pa kot dodatno svetlobo. Priporočljive Za večje površine in boljše pridelke pa se definitivno priporoča uporaba močnejših žarnic (npr. HPS, MH …).