Sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin grinsot.si.

Kajenje resno škoduje vam in ljudem okoli vas.

Vse za vaš zelenjavni in zeliščni vrtiček, indoor gojenje, hidroponika...GROWSHOP

0 - Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Skupaj za plačilo: 0,00 €

GHE Flora Kleen 5L

GHE Flora Kleen 5L

GHE FloraKleen je čistilna raztopina oz. sredstvo, ki odstranjuje ostanke gnojil in soli, ki se lahko sčasoma nakopičijo v hidroponskih sistemih in rastnih medijih. Je povsem varna za uporabo v vseh sistemih in medijih, tudi medtem ko rastline rastejo. Uporablja se lahko tudi po končanem ciklusu za čiščenje akumuliranih soli iz sistemov. Za razliko od drugih izdelkov na trgu FloraKleen ne vsebuje encimov, ampak uporablja popolnoma drugačno tehnologijo: zmanjšuje stres zaradi presežka ali neravnovesja gnojil z razbijanjem vezi med substratom in mineralnimi solmi ter jih naredi dostopne koreninam. Prav tako hrani mikrobno življenje v tleh.

cena: 25,10 €

AKCIJA 21,34 €


GHE FloraKleen je čistilna raztopina oz. sredstvo, ki odstranjuje ostanke gnojil in soli, ki se lahko sčasoma nakopičijo v hidroponskih sistemih in rastnih medijih. Je povsem varna za uporabo v vseh sistemih in medijih, tudi medtem ko rastline rastejo. Uporablja se lahko tudi po končanem ciklusu za čiščenje akumuliranih soli iz sistemov.

Za razliko od drugih izdelkov na trgu FloraKleen ne vsebuje encimov, ampak uporablja popolnoma drugačno tehnologijo: zmanjšuje stres zaradi presežka ali neravnovesja gnojil z razbijanjem vezi med substratom in mineralnimi solmi ter jih naredi dostopne koreninam. Prav tako hrani mikrobno življenje v tleh.

Lastnosti:

  • Edinstvena čistilna solucija za hidroponske sisteme in rastne medije
  • Za čiščenje odvečnih gnojil in nakopičenih soli
  • Raztopi akumulirane mineralne soli
  • Zmanjšuje obremenitev rastlin od presežkov in neuravnoteženih hranil
  • Pozitivno vpliva tudi na življenje mikrobov v substratu

Navodila za uporabo:

1. Uporabite FloraKleen kot sredstvo za splakovanje nekaj dni pred žetvijo, za izboljšanje zorenja in proizvodnje sladkorja. Uporabite FloraKleen 1 ali 2 dni pred žetvijo, samostojno ali skupaj s sredstvom GHE Ripen v razmerju 3 ml/L vode.

2. Za čiščenje hidroponskih sistemov ali za spremembo solucije:

  • Napolnite hranilni rezervoar s svežo vodo in dodajte 1,5 - 3 ml FloraKleen na L vode. Namakajte substrat, dokler voda ne začne teči z dna lonca. Nato se vrnite na svoj običajni program hranjenja pri naslednjem zalivanju.
  • S sredstvom Ripen: Dodajte 3 ml FloraKleen na liter vode v zadnjih 2 dneh pred žetvijo, da povečate raven sladkorja v svojem pridelku.

OPOZORILO: Preden dodajate gnojila, počakajte 24 ur po uporabi FloraKleen.

3. V zemlji in mešanih substratih

  • Vsakih petnajst dni napolnite posodo za zalivanje s svežo vodo in dodajte 1,5 do 3 ml / L ForaKleen. Namakajte, dokler voda ne odteka z dna lonca. Nadaljujte redni seznam gnojil z naslednjim zalivanjem.
  • S sredstvom Ripen: Dodajte 3 ml FloraKleen na liter vode v zadnjih 2 dneh pred žetvijo, da povečate raven sladkorja v svojem pridelku.