Sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin grinsot.si.

Kajenje resno škoduje vam in ljudem okoli vas.

Vse za vaš zelenjavni in zeliščni vrtiček, indoor gojenje, hidroponika...GROWSHOP

0 - Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Skupaj za plačilo: 0,00 €

GHE Ripen 5L

GHE Ripen 5L

GHE Ripen je stimulator cvetenja oz. gnojilo, ki se uporablja v pozni fazi cvetenja rastlin. Posebej je namenjen pospeševanju in izboljšanju postopka zorenja, hkrati pa povečuje vsebino aktivnih substanc, ki jih rastline v tej fazi potrebujejo. Primerno za vse načine gojenja, hidroponika, zemlja, mešani substrati ... GHE Ripen je mešanica rafiniranih mineralnih soli in stabilizatorjev, formuliranih v laboratorijih z največjo natančnostjo. Na tej stopnji je natančnost najpomembnejša: rastlina je na koncu življenja na splošno bolj krhka in proces asimilacije se močno zmanjša v primerjavi z vegetativno fazo.

cena: 41,07 €

AKCIJA 34,91 €


GHE Ripen je stimulator cvetenja oz. gnojilo, ki se uporablja v pozni fazi cvetenja rastlin. Posebej je namenjen pospeševanju in izboljšanju postopka zorenja, hkrati pa povečuje vsebino aktivnih substanc, ki jih rastline v tej fazi potrebujejo. Primerno za vse načine gojenja, hidroponika, zemlja, mešani substrati ...

GHE Ripen je mešanica rafiniranih mineralnih soli in stabilizatorjev, formuliranih v laboratorijih z največjo natančnostjo. Na tej stopnji je natančnost najpomembnejša: rastlina je na koncu življenja na splošno bolj krhka in proces asimilacije se močno zmanjša v primerjavi z vegetativno fazo.

Lastnosti:

 • Učinkovit stimulator cvetenja 
 • Zagotavlja vsa hranila, ki jih rastline potrebujejo v pozni cvetoči fazi
 • Pospešuje in ozboljša postopek zorenja
 • V rastlini sproži signale, ki jo opozarjajo, da je na koncu svojega življenjskega ciklusa (rastlina se razcveti in pospeši fruktifikacijo z namenom, da se razmnoži še preden odmre)
 • Izboljša obrambni sistem rasline za boj proti škodljivci, plesnijo ...

Ripen ima številne funkcije:

 • Pri zunanjem gojenju, vam omogoča, da hitro spravite pridelek, preden ga prizadane hladno in vlažno vreme
 • V zaprtih prostorih, vam pomaga uskladiti konec cikla s pospeševanjem zorenja počasnejših rastlin
 • V primeru hudih okužb gliv ali žuželk vam omogoča, da pospešite naravni cikel in dobite nekaj iz posevka, ki se popolnoma izgubi
 • Poveča aktivno načelo v zdravilnih rastlinah. Ko rastejo rastline za svoje zdravilne lastnosti, je to izbira hranil za povečanje koncentracije v končnem izdelku

GHE Ripen deluje tako, da daje rastlini močan signal, da prihaja do konca svojega življenja. Rastlina reagira s hitrejšim postopkom zorenja v zadnjem naporu za širjenje svojih genov. Rastlino tudi prisili, da okrepi svojo obrambo in s tem poveča svoja aktivna načela. V rastline prinaša vse mineralne soli, ki jih potrebujejo, v obliki, ki je enostavna za asimilacijo.

V primeru predhodnega kopičenja nitrata ali mikroelementov pomaga oskrbeti ostanke, kar bo izboljšalo okus pridelka.

Navodila za uporabo:

 • Uporabljajte zadnjih 10-14 dni cvetenja
 • Razredčite Ripen v vodi z nastavljenim pH (med 5,5 in 6,5)
 • V hidroponiki: 4-5 ml / L - EC = 1,8 - 2,2
 • V tleh: enaka koncentracija, vsako drugo zalivanje
 • Ripen je kisel, zmanjša pH vaše raztopine, zato dodajte k vodi preden prilagajate pH

Ripen proizvajalca GHE je odlično hranilo za pozno fazo cvetenja, s popolno hranilno formulacijo za konec zorenja. Zaradi svoje edinstvene sestave, Ripen pospeši končno fazo cvetenja, da zagotovi fantastičen pridelek še pred izpiranjem substrata. Uporabite ga lahko tudi za pospešitev cvetenja za zgodnji zaključek - kar se izkaže za zelo koristno, če se borite z napadi, plesnijo ali škodljivci. Popolna zamenjava za normalno gnojilo cvetenja, Ripen je čisto cvetoče hranilo, ki jo zelo priporočamo v vseh rastnih medijih. Uporabite pri 4-5ml na liter vode, največ 2 tedna pred želenim datumom žetve.