Naročila na tel.: 040/950-352 ali na e-mail: info@grinsot.si         

Vse za vaš zelenjavni in zeliščni vrtiček, indoor gojenje, hidroponika...GROWSHOP

0 - Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Skupaj za plačilo: 0,00 €

GHE Tripack Floranova Ripen

GHE Tripack Floranova Ripen

Več pogledov

38,93 €

Hiter pregled

Set gnojil FloraNova vključuje set gnojil in vsebuje vse kar potrebujete za vzgojo vaših rastlin skozi celotno življensko obdobje. GHE gnojilo FloraNova je super koncetrirano tekoče gnojilo, ki daje izredno moč v tekoči obliki. Primerno za vse načine gojenja rastlin: hidroponika, zemlja, mešanice.

Opis izdelka

Set gnojil FloraNova vključuje set gnojil in vsebuje vse kar potrebujete za vzgojo vaših rastlin skozi celotno življensko obdobje. GHE gnojilo FloraNova je super koncetrirano tekoče gnojilo, ki daje izredno moč v tekoči obliki. Primerno za vse načine gojenja rastlin: hidroponika, zemlja, mešanice.
 
Tripack FloraNova vsebuje:
 • 1x 473 ml Floranova  Grow
 • 1x 473 ml Floranova Bloom
 • 1x 473 ml Ripen
 • 1x ročni pH tester
 • 1x pH- (prah za zniževanje pH vrednosti)

GHE FloraNova je pravo odkritje na področju gnojil. Ta patentirana formula vam daje izredno moč gnojila, kar je običajno bolj značilno za gnojila v trdi obliki,  skupaj z enostavnostjo uporabe v tekočini. To pomeni, da lahko svoje rastline oskrbite s hranili, ki jih potrebujejo, hitro in enostavno. Ta uporabniku prijazen hibrid gnojila vsebuje edinstveno kombinacijo mineralov in naravnih dodatkov. Idealen je za vse rastline in več vrst gojenja. 

Kakorkoli boste gojili, vam FloraNova prinaša vsa hranila, ki jih potrebujejo vaše rastline. Ker sprošča mineralna in organska hranila v celotnem ciklu rastlin, lahko računate na hitro rast iz novih poganjkov vse do plodov in cvetov.

FloraNova je dvo komponentno gnojilo za vnos hranil v vaše rastline:

 • FloraNova Grow podpira in hrani rastline od vsega začetka rasti, do vseh kasnejših faz. Idealen je tudi za dostavo potrebnih hranil materinim rastlinam in novim potaknjencem, tako da jih lahko vzgojite z zaupanjem.
 • FloraNova Bloom je posebej zasnovana za pridelavo plodov in cvetenje rastlin. Spodbuja živahno barvo in večje donose.
 • Ključni minerali in kakovostno gnojenje - FloraNova vam daje najboljše iz obeh svetov.

Ripen stimulator cvetenja:

 • GHE Ripen 500ML je stimulator cvetenja oz. gnojilo, ki se uporablja v pozni fazi cvetenja rastlin. Posebej je namenjen pospeševanju in izboljšanju postopka zorenja, hkrati pa povečuje vsebino aktivnih substanc, ki jih rastline v tej fazi potrebujejo.

PH tester, ročni:

 • PH tester proizvajalca GHE (General Hydroponics) je ugodna in enostavna rešitev za merjenje pH vrednosti. Ročni pH tester je kot nalašč za hitro in enostavno testiranje. Zajema širok razpon, ki se giblje od 4,0 do 8,5. 
 • Zelo zanesljiv, enostaven za uporabo in poceni, pH Test Kit ugodno nadomešča drage pH metre. Dobro za najmanj 500 testov.
PH Dry Down:
 • GHE Dry PH Down je čist, koncentriran in neškodljiv izdelek za znižanje pH vrednosti.