Sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin grinsot.si.

Kajenje resno škoduje vam in ljudem okoli vas.

Vse za vaš zelenjavni in zeliščni vrtiček, indoor gojenje, hidroponika...GROWSHOP

0 - Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Skupaj za plačilo: 0,00 €

Growbox - Šotor za gojenje rastlin

Mreža  Seznam 

Mreža  Seznam 

Growbox je sistem za gojenje rastlin v zaprtih prostorih. To je šotor za gojenje rastlin v kateremu lahko sami reguliramo pogoje, pod katerimi bomo gojili rastline. Growshop Grinšot ima več različnih kompletov z dodatno opremo ali brez nje. V njem sami določamo, koliko bo dolžina dneva in koliko noči. Sami določamo, kolikšna bo vlaga in kolikšna temperatura v grow box-u. Poleg tega pa so rastline katere so v growbox-u manj podvržene raznim škodljivcem in boleznim.

Growbox šotor za gojenje rastlingrowbox

Šotor za gojenje rastlin je narejen iz trdnega debelega platna, katero obdaja železno konstrukcijo. Železna konstrukcija omogoča da je growbox stabilen in da je platno dobro napeto. Platno, iz katerega je sestavljen ima na notranji strani odbojno prevleko, katera odbija svetlobo nazaj v prostor. S tem se zelo poveča izkoristek svetlobe in rastline bolje uspevajo, saj imajo več svetlobe.

Šotor za gojenje je lahko popolnoma zaprt in zatesnjen sistem, kateremu lahko dodajamo CO2 za boljšo rast rastlin. Tudi vlago je v growboxu lažje regulirat, vsekakor pa v njemu tudi sami določamo količino gnojil, katero dodajamo rastlinam.

Šotor za gojenje rastlin pa ima tudi odprtine za zalivanje, vrata na sprednji strani ter odprtine za prezračevanje. Pri straneh so odprtine za odvajanje toplega zraka iz cooltube luči za gojenje rastlin. Skoraj vse odprtine na šotoru za gojenje se zapirajo z zadrgo, katera ne sme prepuščati svetlobe.

Growbox set ali growbox kompletGrow box blagovne znamke Pirate Box in Secret Jardin

Pirate Box je priznana blagovna znamka, katera se ukvarja s proizvodnjo grow box šotorov. Njihovi šotori so zelo kvalitetni z dobrimi zadrgami, katere ne prepuščajo svetlobe.

Secrete Jardin je prav tako priznan proizvajalec growboxov in podobnih šotorov za gojenje. Proizvajajo izjemno kvalitetne šotore za gojenje in različnih dimenzij.

Growbox set ali growbox komplet ter oprema za šotor

Šotor za gojenje rastlin, lahko kupite kot samostojen izdelek ali kot growbox komplet (growbox set). Tak komplet vsebuje vso dodatno opremo za šotor za gojenje in vam jo ni potrebno posebej kupovati. Take rešitve, kjer vso opremo kupimo v kompletu so tudi cenejše, kot da bi kupovali posamezne dele.

Oprema katero potrebujemo za šotor za gojenje je naslednja in jo najdete pri nas:

  • notranji ventilator za rastline
  • cooltube za hlajenje luči za rože
  • ventilator za hlajenje cooltube
  • ogleni filter
  • ventilator za ogleni filter
  • luči za gojenje rastlin
  • reflektor za luči
  • podstavek proti poplavi
  • sistem za zalivanje
  • timer oz. časovnik za luči