Sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin grinsot.si.

Kajenje resno škoduje vam in ljudem okoli vas.

Vse za vaš zelenjavni in zeliščni vrtiček, indoor gojenje, hidroponika...GROWSHOP

0 - Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Skupaj za plačilo: 0,00 €

Luči za gojenje rastlin - Razsvetljava

Mreža  Seznam 

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Mreža  Seznam 

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Za gojenje rastlin pod umetno svetlobo potrebujemo luči za gojenje rastlin. Te luči za rože in druge rastline so posebej prilagojene za vzgojo rastlin. Lahko so full spectrum LED grow , HPS Agro Grolux, MF ali CFL grow sijalke. Celotna ponudba obsega čez 200 grow lights izdelkov, od luči za rože pa do dodatne opreme za luči za gojenje rastlin.

luči za gojenje rastlin

Katere indoor luči za gojenje rastlin nudimo v ponudbi Grinšot

Celotna ponudba je razdeljena na podkategorije, tako da se v njih lažje znajdete.

Kit luči za rože in LED grow luči

Prve 4 kategorije, katere imajo predpono Kit vsebujejo komplete luči za rože z vso pripadajočo opremo za montažo in priklop.

 1. V prvi kategoriji Kit Agro najdemo komplete luči za gojenje rastlin ki temeljijo na rdečem in modrem spektru svetlobe. Uporabljamo jih kot svetila za rast in cvetenje rastlin.
 2. Kategorija Kit Cooltube ponuja komplete indoor luči za rastline, kateri vsebujejo cooltube ali stekleno cev za hlajenje sijalk za rože.
 3. Kit CFL kategorija vsebuje luči za rože narejene iz varčnih sijalk. Te CFL sijalke so primerne bolj za klone ali rastline, katere ne potrebujejo mnogo svetlobe. Prav tako pa najdemo med njimi svetila za rast in cvetenje.
 4. Kategorija Kit MH vsebuje le luči za rast, saj so MH sijalke zaradi modrega spektra primerne izključno za fazo rasti rastlin.
 5. V kategoriji LED grow luči najdemo komplete LED luči za gojenje rastlin, katere uporabljamo kot svetila za rast in cvetenje.

Svetila za rast in cvetenje

Naslednjih 5 kategorij vsebuje posamezne luči za rože, pred stikalnih naprav ter priključnega materiala. Razdelitev je glede na tip luči in glede na fazo gojenja rastlin

 1. Kategorija Sijalke Agro vsebuje vse tipe Agro luči za gojenje rastlin pod umetno svetlobo. Sijalke Agro so prav tako sijalke za rast in cvetenje
 2. Sijalke rast je skupina, katera vsebuje le luči za gojenje rastlin, katere so v fazi rasti. V fazi cvetenja, moramo te luči za rože zamenjati s sijalkami za cvetenje.
 3. Sijalke cvetenje, kategorija z zbranimi vsemi sijalkami za cvetenje, katere niso primerne za fazo rasti rastlin
 4. Sijalke CFL kategorija s CFL sijalkami, brez okovja in ostalih spojnih in priključnih elementov.
 5. Kategorija Neonke vsebuje luči za rože iz cevnih varčnih sijalk, namenjene za klone, sadike ali dodatno svetlobo.

V preostalih 5 kategorijah, se nahaja dodatna oprema in dodatki za indoor luči ter LED grow luči. Najdemo pa tudi časovnike, releje ter odbojna platna.

 1. Kategorijo Dušilke sestavljajo predspojne naprave za HPS in MH sijalke.
 2. Reflektorji je kategorija z vsemi odbojnimi reflektorji za MH in HPS sijalke. Reflektorje najdemo tudi v cooltube izvedbi.
 3. Kategorija Timer - Relays vsebuje časovnike za vklop in izklop indoor luči za gojenje.
 4. V kategoriji Odbojna platna lahko najdete različna odbojna platna za opremljanje grow room ali sobe za gojenje.
 5. Kategorija Oprema nudi dodatno opremo kot so obešala za luči za rastline, kable za priklop, okovja za žarnice ter motorje za premikanje luči.