Sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin grinsot.si.

Kajenje resno škoduje vam in ljudem okoli vas.

Vse za vaš zelenjavni in zeliščni vrtiček, indoor gojenje, hidroponika...GROWSHOP

0 - Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Skupaj za plačilo: 0,00 €

Bio Nova

Trenutno ni dodanih nobenih produktov.

Od začetka devetdesetih let je bilo podjetje Bio Nova že znano kot proizvajalec premium profesionalnih gnojil za vse rastoče in cvetoče rastline. Leta študija in raziskav podjetja Bio Nova, skupaj s praktičnimi izkušnjami in globokimi vpogledi, ki so bili pridobljeni, so pripeljali do edinstvenih vrhunskih izdelkov. Kakovost, čistost, okolju prijaznost, enostavnost uporabe, visoki donosi in vrhunski končni rezultati so značilnosti izdelkov BioNova.

Bio Nova

S klikom na spodnji povezavi si lahko prenesete Tabelo gojenja Bio Nova Growing schedule

Basic - osnovna, preprosta tabela 

Dedicated SuperMix - kompleksna tabela

Politika družbe Bio Nova vključuje ohranjanje poslovnih odnosov z zunanjimi raziskovalnimi centri in laboratoriji. Povezujemo se s člani znanstvene skupnosti, katere študije ustrezajo našim interesom.

Prav tako BioNova vzdržuje stik z mednarodnim trgom za razvoj in ideje, ki bi lahko vodili do boljših izdelkov. In kar je najpomembnejše ... vedno obdržimo svoja vrata za stranke in jih vabimo, naj si izmislijo ideje. Poslušamo njihove skrbi in želje ter se odzivamo na izdelke, ki izpolnjujejo njihove zahteve.

Grinšot vam ponuja naslednje izdelke podjetja Bio Nova - N X-ceL, Soil-superMix, BN Zym, PK 13-14, pH -, BN Autoflower-supermix.