Sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin grinsot.si.

Kajenje resno škoduje vam in ljudem okoli vas.

Vse za vaš zelenjavni in zeliščni vrtiček, indoor gojenje, hidroponika...GROWSHOP

0 - Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Skupaj za plačilo: 0,00 €

Biobizz Topmax 10L

Biobizz Topmax 10L

Biobizz Topmax je 100% organski stimulator cvetenja, ki ima trojni učinek. Dramatično povečuje velikost in težo cvetov, izboljša vonj in okus pridelka ter pospešuje vnos hranil v rastline. Biobizz Topmax je izredno učinkovit v svojem delovanju saj povečuje stopnjo delitve celic na cvetočih rastlinah, kar rezultira v večji teži in številu cvetov. S hitrejšo absorpcijo hranil in maksimiranjem prenosa sladkornih molekul v cvetje, Topmax spodbuja cvetni razvoj in hkrati osvobaja pomembne elemente, kot so kalcij, železo in magnezij. Glavni del sestavin Topmax sestavljajo humične in fulvične kisline, ki pomembno vplivajo na metabolizem rastlin. Pogosto jih imenujejo "črno zlato kmetijstva" saj povečajo vnos ionov in CO2 v rastlino ter pospešijo dihanje in sintezo ATP. Kot vir humičnih in fulvičnih kislin Biobizz uporablja naravni mineraloid Leonardite, ki je znan po tem, da je izjemno bogat vir teh kislin. Poleg povečanja celotne produkcije in količine pridelka, Topmax dodaja nežno in sladko aromo vašim plodovom.

cena: 273,68 €

AKCIJA 232,63 €


Biobizz Topmax je 100% organski stimulator cvetenja, ki ima trojni učinek. Dramatično povečuje velikost in težo cvetov, izboljša vonj in okus pridelka ter pospešuje vnos hranil v rastline.

Biobizz Topmax je izredno učinkovit v svojem delovanju saj povečuje stopnjo delitve celic na cvetočih rastlinah, kar rezultira v večji teži in številu cvetov. S hitrejšo absorpcijo hranil in maksimiranjem prenosa sladkornih molekul v cvetje, Topmax spodbuja cvetni razvoj in hkrati osvobaja pomembne elemente, kot so kalcij, železo in magnezij.

Glavni del sestavin Topmax sestavljajo humične in fulvične kisline, ki pomembno vplivajo na metabolizem rastlin. Pogosto jih imenujejo "črno zlato kmetijstva" saj povečajo vnos ionov in CO2 v rastlino ter pospešijo dihanje in sintezo ATP. Kot vir humičnih in fulvičnih kislin Biobizz uporablja naravni mineraloid Leonardite, ki je znan po tem, da je izjemno bogat vir teh kislin. Poleg povečanja celotne produkcije in količine pridelka, Topmax dodaja nežno in sladko aromo vašim plodovom.

Lastnosti:

 • Učinkovit in povsem naraven stimulator cvetenja
 • Izboljša proizvodnjo cvetov in poveča končni pridelek
 • Izboljša aromo ter okus plodov
 • Spodbuja delitev celic in reprodukcijo
 • Pospeši vnos hranil in CO2
 • Pakiranje: Na voljo v  500ml, 1L, 5L in 10L

Navodila za uporabo:

 • Primeren za vse substrate, koko in hidroponične sisteme
 • Za zunanje in notranje gojenje
 • Uporablja se skozi celotno obdobje cvetenja 
 • V prvih tednih se svetuje doza 1ml na 1L vode
 • V tednih pred splakovanjem se lahko odmerek poveča na 4 ml na 1L vode
 • Najbolje se obnese v kombinaciji z Biobizz substrati in Biobizz Bio Bloom gnojilom 
 • Za optimalne rezulate upoštevajte načrt gnojenja

O podjetju Biobizz®

Od posaditve semena do nabiranja pridelka, Biobizz® je vodilni na svojem področju, ko gre za okolju prijazno kultivacijo. Zemlja za lončnice, tekoča gnojila, ojačevalci substrata - Biobizz® izdeluje ogromen izbor 100% bioloških izdelkov za vse vrste rastlin. Že od svojega začetka, ki sega do leta 1992, Biobizz® pomaga ljudem gojiti uspešno in ekološko, brez zemlji škodljivih kemikalij.

Zeleno razmišljanje

Filozofija podjetja je čista in preprosta: biti ekološko ozaveščen in narediti ekološko pridelovanje rastlin dostopno vsem, brez, da bi pri tem ostali negativni vplivi na okolje.