Sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin grinsot.si.

Kajenje resno škoduje vam in ljudem okoli vas.

Vse za vaš zelenjavni in zeliščni vrtiček, indoor gojenje, hidroponika...GROWSHOP

0 - Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Skupaj za plačilo: 0,00 €

Top Crop

Mreža  Seznam 

Mreža  Seznam 

Top Crop

Glavno načelo podjetja TOP CROP je profesionalnost in kakovost izdelkov, ob temu pa še ugodna cena.

Top Cropova gnojila zagotavljajo optimalno razpoložljivost vseh hranil v vsaki fazi rasti rastlin. S tem zelo povečamo rezultate gojenja z uporabo enostavnega diagrama gojenja in gnojenja (Top Crop growing schedule)

Top Crop

S klikom na spodnjo sliko si lahko prenesete Tabelo gojenja Top Crop Growing schedule

Top Crop Growing schedule

Pri Top Cropu si prizadevajo, da bi bili njihovi izdelki čim bolj učinkoviti in da bi dosegli najboljše rezultate. Zato je bila njihova celotna linija gnojil preizkušena in dokazana na konoplji. Formule v njihovi liniji izdelkov so bile uporabljene šele po intenzivnih študijah. Šele potem, ko so se pokazali najboljši rezultati, so jih dali na tržišče.

Izdelki podjetja: Top Veg, Top Bloom, Top Candy, Top Auto, Deeper Underground, Barrier, Superguano, Nitroguano, Green Explosion, Big One, Top Vulcan, Amino Perlas in Micro Vita.

Pridelovalci so lahko prepričani, da so učinkoviti, saj je družina izdelkov TOP CROP podprta z odlično raziskavo in razvojem gnojil. Učinkovitost te vrste gnojil je odvisna od tega, kako je izdelek "svež", kar pomeni, kdaj je bil izdelan. Pri TOP CROP-u izdelujemo majhne serije gnojil, kar zagotavlja, da naši izdelki ne ležijo pre dolgo na polica. Prav to, bi negativno vplivalo na končne rezultate gojenja in gnojenja z njihovimi izdelki..

V ponudbi so tudi izdelki, ki so certificarano pri hiši Sohiscert saj so 100% ekološki. Tudi ti izdelki vsebujejo vsa potrebna organsko mineralna gnojila. Ta so obvezna za krepitev cvetenja in izboljšanje velikosti in gostote cvetov.

Top Crop ekološka certifikacija

Sohiscert je samostojni certifikacijski organ za agroživilske preglede in certificiranje, vodilni v ekološki pridelavi in drugih standardih kakovosti. Sohiscert Certifikacija zagotavlja, da so v celoti izpolnjeni naslednji predpogoji pri trženju proizvodov Top Crop:

Izdelki so izdelani le iz sestavin, ki so dovoljene za ekološko gojenje .
Izdelani so z uporabo obnovljivih virov in trajnostno tehnologijo, zato imajo minimalen vpliv na okolje pri proizvodnji in pri njihovi uporabi s tem pa zagotavljajo odsotnost ostankov gnojil v pridelku.
Smernice pravilne uporabe gnojil, najdete v našem reklamnem gradivu ter na etiketah izdelkov.