Sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin grinsot.si.

Kajenje resno škoduje vam in ljudem okoli vas.

Vse za vaš zelenjavni in zeliščni vrtiček, indoor gojenje, hidroponika...GROWSHOP

0 - Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Skupaj za plačilo: 0,00 €

Sunmaster Cool Deluxe MH 600W

Sunmaster Cool Deluxe MH 600W

Sunmaster Cool Deluxe 600W MH sijalka (metalhalogena sijalka) za notranjo vzgojo rastlin je idealna za obdobje vegetacije. Daje odličen vir svetlobe (modri spekter), ki jo osredotoči na ključna področja rastlin in tako zagotavlja osnovno vegetativno svetlobo za večjo maso listov in debelejša primarna stebla. Sijalka prozvede več PAR vatov kot večina drugih HID virov - skupna svetlobna energija, ki je na voljo za fotosintezo. Sunmaster svetila so zelo priljubljena v komercialnih rastlinjakih in hidroponiki. Cool Deluxe sijalke so kemično optimizirane za zagotavljanje visoke PAR proizvodnje z spktralnimi vrednostmi, ki spodbujajo pospešeno vegetativno rast. MH sijalke so običajno uporabljajo za vegetativno fazo, saj proizvajajo modrikasto svetlobo, ki jo vegetativne rastline obožujejo, se pa lahko to vrsto svetlobe uporablja tudi vse do žetve. So močnejše od CFL sijalk in šibkejše od HPS sijalk, zato se za cvetenje svetuje uporabo HPS ali LED sijalk.

cena: 72,95 €

AKCIJA 51,07 €


Sunmaster Cool Deluxe 600W MH sijalka (metalhalogena sijalka) za notranjo vzgojo rastlin je idealna za obdobje vegetacije. Daje odličen vir svetlobe (modri spekter), ki jo osredotoči na ključna področja rastlin in tako zagotavlja osnovno vegetativno svetlobo za večjo maso listov in debelejša primarna stebla.
 
Sijalka prozvede več PAR vatov kot večina drugih HID virov - skupna svetlobna energija, ki je na voljo za fotosintezo. Sunmaster svetila so zelo priljubljena v komercialnih rastlinjakih in hidroponiki. Cool Deluxe sijalke so kemično optimizirane za zagotavljanje visoke PAR proizvodnje z spktralnimi vrednostmi, ki spodbujajo pospešeno vegetativno rast.
 
MH sijalke so običajno uporabljajo za vegetativno fazo, saj proizvajajo modrikasto svetlobo, ki jo vegetativne rastline obožujejo, se pa lahko to vrsto svetlobe uporablja tudi vse do žetve. So močnejše od CFL sijalk in šibkejše od HPS sijalk, zato se za cvetenje svetuje uporabo HPS ali LED sijalk.
 
Lastnosti:
  • Maksimalna modra svetloba za močnejšo vegetativno rast
  • Uravnotežena oranžno-rdeča svetloba za raztezanje stebla in cvetenje
  • Simulira sončno svetlobo v pomladnem obdobju oz. začetku poletja (modri spekter)
  • Dolga življenska doba in visoka svetilnost
  • Za delovanje potrebuje  HPS balast/dušilko
PROIZVAJALEC  SUNMASTER
MODEL  COOL DELUXE 
TIP MH (Metal Halide)
MOČ 600W
OBLIKA SIJALKE T76
ZAČETNA MOČ LUMNOV 50.000 lm
PAR VATOV 195
ŽIVLJENJSKA DOBA 10.000 ur
TOPLOTA BARVE 5000°K do 6500°K
TEŽA  450g