Sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin grinsot.si.

Kajenje resno škoduje vam in ljudem okoli vas.

Vse za vaš zelenjavni in zeliščni vrtiček, indoor gojenje, hidroponika...GROWSHOP

0 - Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Skupaj za plačilo: 0,00 €

Top Crop Deeper Underground 250ml

Top Crop Deeper Underground 1l

Deeper Underground od proizvajalca Top Crop je izvrstno gnojilo za spodbujanje rasti ter razvoja koreninskega sistema. 

cena: 29,00 €

AKCIJA 14,50 €


S funkcijo povečane rasti korenin, ki jo opravlja Top Crop gnojilo, zagotovimo rastlini večjo zmogljivost absorbcije hranil. S tem rastlini omogočimo večjo rast, kakovost in zdravje rastline. Poleg tega to gnojilo poveča moč in učinkovitost korenin, ki se soočajo z nizkimi temperaturami. Hkrati skrbi tudi za krepitev že poškodovanih korenin.

Top Crop Deeper Underground 1l

Uporaba tekočega gnojila Deeper Underground izjemno koristi tudi pri presaditvi rastlin. Gnojilo pomaga pri zmanjšanju stresa, ki ga rastlina lahko doživi, med tem procesom. Obenem zagotavlja popolno prilagoditev korenin novi zemlji.

Povečuje vsebnost organskih snovi v zemlji in uravnava njen pH. Skrbi tudi za izboljšanje njene strukture, prezračevanje in njeno sposobnost zadrževanja vode in hranil.

Top Crop Deeper Underground - Lastnosti

Deeper Underground od podjetja Top Crop  je 100% organsko gnojilo. To tekoče gnojilo je bilo zasnovano za krepitev rasti korenin in s tem boljši razvoj rastline.  Njegova absorpcija je zelo hitra, kar zagotavlja vidne učinke že v zelo kratkem času. Primerno je za domače vrtnarjenje.

Zagotavlja:

povečano rast korenin in razvoj koreninskega sistema
povečanje števila koreninskih dlačic
izboljšanje absorbcije hranil
boljši razvoj in kakovost rastline
revitalizacijo poškodovanih rastlin
zmanjšanje stresa pri presaditvi rastline
uravnavanje pH zemlje
izboljšanje strukture zemlje

Sestava

3% humične kisline
1% fulvične kisline
0,7% kalija
bor
baker
železo
magnezij
cink

pH 7

Uporaba

Deeper Underground se uporablja v namakalni vodi. Količina, ki jo je potrebno razredčiti, je 1-2 ml na 1,5 litra namakalne vode enkrat tedensko.
Primerno je za uporabo v prvih tednih življenja rastline, ko rastlina ustvarja korenine. Ponovno ga lahko uporabljamo tudi v drugih fazah. Uporabljamo ga lahko pri presaditvi ali če opazimo, da rastlina ne absorbira dobro hranil.

Shranjujte na hladnem in suhem mestu. Izogibajte se hranjenju pri ekstremnih temperaturah. Izdelek zaščitite pred sončno svetlobo. Me uporabo gnojila ne jejte, pijte ali kadite. Hraniti izven dosega otrok.