Sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin grinsot.si.

Kajenje resno škoduje vam in ljudem okoli vas.

Vse za vaš zelenjavni in zeliščni vrtiček, indoor gojenje, hidroponika...GROWSHOP

0 - Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Skupaj za plačilo: 0,00 €

Top Crop Top Bud 100ml

Top Crop Top Bud 250ml

Top Crop Top Bud je zelo koncentrirano tekoče PK gnojilo z dodanimi esencialnimi aminokislinami za bujno cvetenje in odebelitev cvetov v zadnji fazi cvetenja.

 

cena: 40,00 €

AKCIJA 20,00 €


Top Bud od Top Crop, je vrhunsko visoko koncentrirano PK gnojilo, namenjeno zadnji fazi cvetenja, kjer nam je pomembno, da se cvetovi obilno razvijejo ter odebelijo. Prav v tej fazi cvetenja je pomembno, da rastline dobijo dovolj makrohranil fosforja (P) in kalija (K) in minimalno količino dušika (N). Top Crop Top Bud

V tej zadnji fazi cvetenja, je pomembno da damo rastlini možnost, da predela ves dušik (N), ki je ostal v zemlji. Prav tako, se mora predelati dušik, ki je v rastlini, zato ker obilica dušika, daje cvetovom slab okus. Top Cropovo gnojilo za obilno cvetenje, vsebuje poleg makrohranil fosforja (P) in kalija (K) tudi paleto esencialnih aminokislin. Prav te esencialne aminokisline, skupaj z visoko koncentracijo fosforja in kalija, poskrbijo, da se cvetovi obilno razvijejo ter odebelijo.

Top Crop Top Bud - Lastnosti

Top Bud je tekoče PK gnojilo, ki je bilo zasnovano za doseganje ogromnih pridelkov. Primerno je za notranje gojenje (indoor) kot tudi za zunanje gojenje (outdoor).

Zagotavlja:

bujno cvetenje
odebelitev cvetov
aktivno uporabo preostalega dušika (N) v zemlji in rastlini
obilen pridelek
izvrsten okus

Sestava

Skupni dušik (N): 1,4% Organski dušik (N): 0,5% Fosforjev pentoksid (P205), topen v vodi in v nevtralnem amonijevem citratu: 16,3% Fosforjev pentoksid (P205), topen v vodi: 16% Kalijev oksid (K20), topen v vodi: 18% Proste aminokisline: 2,2% Ala (Alanin), Arg (Arginie), Asp (Aspartat), Glu (Glutaminska kislina) Aminogram: 0,5%

Uporaba

Gnojimo 1 krat tedensko od 4 tedna cvetenja. 1 teden cvetenja uporabimo skupaj z ostalimi gnojili. V zadnjem tednu cvetenja tega gnojila ne dodajamo, ker želimo sprati zemljo (flush), a do takrat bodo vaši cvetovi že zelo 'debeli'. Gnojilo vsakič pred uporabo dobro pretresemo prav zaradi njegove raznolike sestave, da se vse sestavine dobro premešajo. V primeru, da tega ne boste storili, bodo večji delci ostali na dnu in se ne bodo med sabo pomešali z manjšimi delci. Poleg tega, pa boste izgubili številne pozitivne lastnosti, ki jih ponuja to gnojilo.

Spodnji video posnetek, razlaga uporabo gnojila Top Bud: